Onew

Jonghyun

Key

Minho

Taemin
.A R I.





Segmen "My Best OTP" by Ween
Wednesday, 6 February 2013 | 00:17 | 7 Cutie(s)

Anneonghaseyo. Hi and good evening guys :)
Ok, hari ni ARI nak join satu lagi segmen.  Segmen ni memang sesuailah untuk ARI dan juga kpoppers. Huaa, seronok sangat. Anyway, thanks to INFINITETOBEAST sebab ajak ARI join. Thanks yaa. Love you :* Jasamu dikenang. Cewah cewahh.


*Cantik, menarik, tertarik kan banner ni ?*

Untuk segmen OTP ni, ARI pilih Hunhan Couple. Yes, they are Sehun and Luhan.


Comel tak diorang ni ? Sweetkan ?
By the way, kenal tak yang mana satu Sehun and yang mana satu Luhan ? Kenal ? Bagus-bagus. Hmm, tak kenal ?
Ok ok, lai lai ARI bagitau. Yang sebelah kiri tu Sehun dan yang sebelah kanan tu Luhan.
Clear ? Got it ? Good good.

Actually at first, ARI ingat OTP ni ‘On The Phone’. Huahahaha, lawakkan ARI ? Sorry laa, lambat tangkap pulak. Yang sebenarnya, OTP tu ‘One True Pairing.’ So, ARI yang salah faham. Kuikuikui :3

Ok, ARI nak sambung storydemory pasal diorang ni.
Sebenarnya, diorang ni adalah ‘couple’ yang amat popular. Mungkin bagi non-kpoppers, diorang akan anggap Hunhan ni macam gay gituu. Oh no !! Janganlaa -,-
Diorang ni dah macam adik and abang tau. So, please ? Jangan salah sangka :3
Sehun ni sangat sayang dekat Luhan tau. Auwww !! Sweetkan ?  ARI tengok diorang ni memang amat rapat. Sangat sangat rapat. ARI sukaa !!! Eh ? Tak percaya ??
 Haa, jom tengok bukti-bukti kat bawah ni. Lai lai.




// Tengok ? Rapatkan ? Serapat-rapatnya. Haha. //





// See ? Terserlah kemesraan diorang. //
* Siap saling pandang memandang lagi. Auwww !!! *





// Kan kan ? Saling memaut lagi. Sweet benarlah diorang ni. //



// My favourite ni. Siap pegang tangan and peluk lagi. Suka suka<3 //

Last picture of them :)
// Saranghae //


Tak cukup gambar ? Nak video ? Haa, lai lai. Jom tonton video kat bawah ni.

Ini video from Luhan to Sehun. "Birthday wish."



Ini pulak video message from Sehun to Luhan.



// Sehun macam malu-malu jaa nak cakap dekat Luhan. //


Bawah ni ARI sajikan sikit video kemesraan diorang ^_^
Enjoy yaa.


// Dah tengok ? Hee, Luhan happy gila dapat jumpa Sehun //

Ok, sampai sini saja ARI tulis pasal diorang. Best tak ? Enjoy ?
Kalau yaa, alhamdulillah :)


Ohya, kat bawah ni ARI tagkan  mereka yang terpilih :) 





*Jangan lupa lawat blog diorang ea ?*

By the way, joinlah segmen ni. Sesuai sangat untuk kpoppers.
Bolehlah korang berceloteh pasal favourite couple korang.
Join tau. Jangan lupa ^_^

Undur diri. Papai~~