Onew

Jonghyun

Key

Minho

Taemin
.A R I.





Peringatan. Pemberitahuan -,-
Monday, 1 April 2013 | 20:19 | 7 Cutie(s)

Assalamualaikum. Hi. Taktahu nak start macam mana. Agak lama tak update entry kat blog ni. Tak bagi freebies kat korang -,- Busy saja memanjang. Adoyaiii.
Ok, here I wanna tell you that I'm not a liar. Seriously.
I know maybe some of the winner macam " Eh, asal topup tak masuk ni ? " " Lambat gila nak topup." "Kenapa tak topup lagi ni ?" and so onlah kan....

Ok ok, calm down. Actually, I don't have time nak topup kat korang. So, boleh bersabar tak ? Minta kerjasama korang. Huhu, I'm very sorry sebab lambat topup. Mungkin ada yang menyesal join my segmen ?

Hmmm, I'm sorry. Whatever happen, aku akan topup kat korang.

Sekian. Adios :)